Submit link · Login · Register

Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“

Original link: https://www.youtube.com/watch?v=-Rg1C1v7p7U

Fascinantna, inspirativna priča Maje Volk, vlasnice dva doktorata, dramaturga, scenariste, fado muzičara, majke troje djece ne prestaje da oduševljava region.

Ovu rodjenu Beogradjanku bolest nije zaustavila. Naprotiv.

Nakon što je oboljela od kancera grla, prihvatila je činjenicu da je sama odgovorna za to što je njeno tijelo stvorilo rak. Donosi odluku da život promjeni iz korijena, a promjena ishrane dovodi je do promjene ugla gledanja na stvari.

O tome piše knjige, daje intervjue, snima emisije i organizuje radionice širom regiona. Uoči jedne od radionica u Tuzli, razgovarali smo s ovom fascinantnom ženom, od koje može puno toga da se nauči.

(RTV7)


Continue to site →

Tags

Preview

Related videos

See also

Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ 3gp mp4 HD video, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ Video Songs, Video, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ bollywood movie video 3gp, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ video Download mp4 , Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ hindi movie, songs download, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ all video download, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ Hd Video Songs, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ full song download, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ Movie Download, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ HD video Download, Mp4 Songs Download, video, 3gp, mp4 download, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ Bollywood Songs, New Song,Out Now!, Maja Volk: „Rak je nešto najbolje što mi se desilo u životu!“ Android Video, Full PC Video

More links