Submit link · Login · Register

Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine

Original link: https://www.youtube.com/watch?v=QuVbSUiA1w8

U emisiji Da Možda Ne o o skupštinskom izveštaju o Kosovu i Metohiji i reakciji srpskog naroda na severu Kosmeta posle upada specijalaca kosovske policije.
Posle više od sedam godina, na posebnoj sednici Narodne skupštine Srbije predstavljen je Izveštaj o Kosovu i Metohiji. U višečasovnom izlaganju, predsednik Srbije Aleksandr Vučić je govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji, pregovorima sa Prištinom i istoriji odnosa i događaja o najbolnijem srpskom pitanju.

Skupštinska rasprava koja je usledila, bez prisustva jednog dela opozicije, bila je opterećena upadom specijalaca kosovske policije na sever Kosmeta. Srpski narod ovu intervenciju nije doživeo kao borbu protiv kriminala, već kao još jednu provokaciju prištinskih vlasti.

Kakva je pozicija Srbije i šta nas očekuje u narednom periodu?

U emisiji učestvuju: Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno-demokratske partije, Marko Đurišić, predsednik poslaničke grupe Socijaldemokratske stranke.

Autor i urednik: Olivera Kovačević.
Copyright: RTS

Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!


Continue to site →

Tags

Preview

Related videos

See also

Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine 3gp mp4 HD video, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine Video Songs, Video, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine bollywood movie video 3gp, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine video Download mp4 , Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine hindi movie, songs download, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine all video download, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine Hd Video Songs, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine full song download, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine Movie Download, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine HD video Download, Mp4 Songs Download, video, 3gp, mp4 download, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine Bollywood Songs, New Song,Out Now!, Da Možda Ne Kosovo i Metohija – Slatke laži i gorke istine Android Video, Full PC Video

More links